Στο αεροδρόμιο η Πάφος για νέα μεταγραφή (pic)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν ακόμη ένα “Παφίτη” βρέθηκαν οι άνθρωποι της Πάφου σύμφωνα με το τελευταίο post που ανέβασαν στο Instagram.

Μάλιστα οι διοικούντες του σωματείου έθεσαν ενώπιον των followers της Πάφος FC και το ερώτημα ποιος θα είναι αυτός καλώντας τους να μαντέψουν.

Στην ανάρτηση ανέβηκε ο πίνακας αφίξεων της Hermes και αν διαβάσουμε τις πτήσεις το πιθανότερο είναι να είναι οΡομάν Ντουμπόφ για τον οποίο γράψαμε ότι έρχεται στην Κύπρο για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας.

Όπως βλέπετε η ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία και η ώρα άφιξης της πτήσης απο Μόσχα ταιριάζουν άρα αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο.

Guess who’s coming…

#ΑκομαΕναςΠαφιτης #ΠΑΦΟΣΕΙΣΑΙ#YouArePafos #PafosFCOfficial

Αν κρίνουμε όμως και από τα hashtags τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για κάθε μεταγραφή που ανακοινώθηκε ως τώρα από το σωματείο η άφιξη ίσως να αφορά κάποιον παίκτη. Οι οπαδοί της ομάδας πάντως άρχισαν ήδη να αγωνιούν και να σχολιάζουν στα Social Media.

Εύχονται, αν κρίνουμε από τα σχόλια να είναι όντως κάποιος παικταράς και να μην είναι κάποιο τρικ γιατί μέσα Ιουλίου που είναι με τις ζέστες που επικρατούν, κανείς δεν παίζει με τη ψυχολογία τους.

Δείτε την ανάρτηση:

Guess who’s coming… #ΑκομαΕναςΠαφιτης #ΠΑΦΟΣΕΙΣΑΙ #YouArePafos #PafosFCOfficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pafos FC (@pafosfc) στις

Μ.Ι.