Αρχίζει σήμερα το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Βeach Volley 2018 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με τη διεξαγωγή του πρώτου Τουρνουά Βeach Volley Ανδρών και Γυναικών αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο 14- 15 Ιούλιου 2018 το Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2018.

Το Πρωτάθλημα Βeach Volley 2018 διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και περιλαμβάνει τρία τουρνουά Ανδρών και Γυναικών που θα διεξαχθούν στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις Μπιτς Βόλεϊ στη Λεμεσό, στο Ιστιοπλοϊκό Κέντρο, ως ακολούθως: 14-15 Ιουλίου – 1ο Παγκύπριο Τουρνουά, 21-22 Ιουλίου – 2ο Παγκύπριο Τουρνουά, 28-29 Ιουλίου – 3ο Παγκύπριο Τουρνουά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠΕ, όλες οι πληροφορίες και οι λεπτομέρειες για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ 2018 είναι διαθέσιμες για όλους τους ενδιαφερόμενους στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ (www.volleyball.org.cy).

Στο πρωτάθλημα 14 -15 Ιουλίου, συμμετέχουν στους άνδρες εννιά ομάδες χωρισμένες σε τρεις ομίλους των τριών ομάδων.

Από τους Ομίλους θα προκριθούν οι δυο πρώτοι στην ημιτελική φάση, δηλαδή έξι ομάδες χωρισμένες σε δυο νέους Ομίλους των τριών ομάδων. Οι νικήτριες ομάδες των Ομίλων θα παίξουν στον Τελικό.

Στο τουρνουά των γυναικών, συμμετέχουν έξι ομάδες  που χωρίστηκαν σε δυο Ομίλους των τριών ομάδων και οι νικητές θα παίξουν χιαστί για τους ημιτελικούς. Οι νικήτριες των ημιτελικών θα παίξουν στον τελικό.