ΠΑΦΟΣ FC: Θα ντυθεί στα μπλέ ο Μακρής; Πότε θα γνωρίζουμε;

Από: Μαρίνα Σταύρου

Εντός της εβδομάδας αναμένεται η απάντηση του Ανδρέα Μακρή αν θα φορέσει και πάλι “μπλε” κατά τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Όπως είναι γνωστό ο Παφίτης διεθνής ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται για φέτος στα πλάνα του ΑΠΟΕΛ και αν και αρχικά η πρώτη του σκέψη ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό ήρθε η πρόταση από την ΠΑΦΟΣ FC την οποία εξετάζει σοβαρά.

Ο Ανδρέας είναι ένας από τους καλύτερους Κύπριους ποδοφαιριστές και μετά την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ αλλά και το πέρασμά του από την Αγγλική Wallsall FC δεδομένο ήταν ότι θα ψάχνει ένα πρωτάθλημα με υψηλό δείκτη δυσκολίας για να παίξει ποδόσφαιρο αφού είναι και ικανότατος και πολλά υποσχόμενος.

Η Πάφος πάντως για άμεση λύση δεν φαντάζει καθόλου κακή επιλογή αφού όλα δείχνουν ότι η ομάδα της πόλης μας κατεβαίνει στο νέο πρωτάθλημα 2018-2019 με αυξημένες απαιτήσεις και σίγουρα ο Αντρέας θα είναι σε ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον.

Στα συν ότι θα είναι σπίτι του, στην Πάφο.

Για να δούμε αν φορέσει και φέτος τα μπλε. Ακολουθούν φωτογραφίες του με τις εμφανίσεις της Ανόρθωσης, του ΑΠΟΕΛ (2η στολή) και της Wallsall FC.