Ένας Σλοβάκος διεθνής σαν τανκ για την ΠΑΦΟΣ FC (5 Video & Who is who)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ένα θωρηκτό από τη Σλοβακία για την επιθετική της γραμμή, με 37 διεθνείς συμμετοχές και 12 γκολ, θέλει να προσθέσει στην μηχανή της η Πάφος FC σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AthlitikaPress.com .

Ο λόγος για τον 33χρονο Άνταμ Νέμετς εν ενεργεία διεθνή με τη Σλοβακία ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο το 2006 και βρίσκεται μια ανάσα από την ομάδα της πόλης μας.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες όπως η Καιζερσλάουτερν, η Βίλεμ και η Γκενκ.

Κάντε Like στη σελίδα μας και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Πάφου

Πριν περάσει ένα διάστημα και από την Αμερική όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της New York City FC κατέγραψε την πιο σημαντική και σταθερή πορεία της επαγγελματικής του καριέρας στην Γερμανία όπου με τη φανέλα των Ούνιον (2012-2015) και Καϊζερσλαουτερν (2009-2011) μέτρησε 120 συμμετοχές και 25 γκολ (14 και 9 αντίστοιχα).

Τελευταία του ομάδα ήταν η Δυναμό Βουκουρεστίου στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια έχοντας δυο γεμάτες χρονιές με 57 συμμετοχές και 17 γκολ.

Ο Νέμετς θεωρείται παίκτης περιοχής, παίζει και με τα δυο πόδια και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος στο ψηλό παιχνίδι αφού έχει ύψος 190 εκατοστά.

https://www.youtube.com/watch?v=1ryFtGUkC0Y