Οι Κόκκινοι Διάβολοι έστειλαν τον Νεϊμάρ και την Βραζιλία σπίτι τους (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Το Βέλγιο του Αζάρ στα ημιτελικά (2-1) και η Βραζιλία του Νεϊμάρ στο καναβάτσο. Η… κατάρα συνεχίστηκε για τη Σελεσάο, αφού έμεινε 4η σερί φορά εκτός από ευρωπαϊκή ομάδα!

Ένα ημίχρονο στο οποίο οι Κόκκινοι Διάβολοι ήταν κυριολεκτικά δαιμονισμένοι και έβγαζαν φωτιές ήταν αρκετό για να βάλουν γερές βάσεις και να περάσουν στην τετράδα σε βάρος της Βραζιλίας του Νεϊμάρ αφού πήγαν στην ανάπαυλα με σκορ 2-0.

Οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Φερναντίνιο από κόρνερ σε κόντρα της μέχρι εκείνης της στιγμής ροής του αγώνα.

Το 2-0 ήρθε μετά από μια ασταμάτητη επέλαση του Λουκάκου ο οποίος τελευταία στιγμή έδωσε στον Κέβιν Λεμπρούϊνεν που με διαγώνιο κεραυνό διπλασίασε τα τέρματα των Βέλγων και δείχνοντας τις προθέσεις τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γήπεδο κατηφόρισε προς την πλευρά της εστίας του Κουρτουά.

Η Βραζιλία παρά την υπεροχή το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Ρενάτο Αουγκούστο στο 76ο λεπτό.

Βραζιλία (Τιτέ): Αλισον, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο, Φάγκνερ, Φερναντίνιο, Παουλίνιο, Γουίλιαν, Κουτίνιο, Νεϊμάρ, Γκάμπριελ Ζέσους

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Βερτόνγκεν, Μενιέ, Βίτσελ, Φελαϊνί, Τσαντλί, Ντε Μπρόινε, Αζάρ, Λουκάκου.