Στην κορυφή των Sports Marketing Awards, βρέθηκε ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου στην Αθήνα η τελετή απονομής των Sports Marketing Awards 2018. Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας βρέθηκε στην κορυφή της διοργάνωσης, για την απήχηση αλλά και την ποιότητά του, αποσπώντας το βραβείο Gold, στην κατηγορία «Ατομικά Αθλήματα» και το βραβείο Bronze στην κατηγορία “Running & Live Well”.

Προστίθεται ότι «τα Sports Marketing Awards που βραβεύουν φορείς και διοργανώσεις που διακρίθηκαν στον τομέα του αθλητισμού, αναγνώρισε τη μέγιστη συμβολή του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου. Αυτός ήταν και ο λόγος που βρέθηκε ανάμεσα σε  ιστορικά αθλητικά σωματεία και φορείς, όπως οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και οι ΚΑΕ Ολυμπιακός & ΑΕΚ».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «ο Κώστας Ντάλτας Εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας παραλαμβάνοντας τα βραβεία ανέφερε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή για τη βράβευση, που μας δίνει ιδιαίτερη δύναμη για τη συνέχεια. Το γεγονός ότι καταφέραμε να διοργανώσουμε έναν αγώνα ευρωπαϊκού επιπέδου και μάλιστα σε σύντομο χρόνο, είναι προϊόν μεθοδικής δουλειάς και άριστου σχεδιασμού».

Ευχαρίστησε κάθε μέλος της ομάδας «που εργάστηκε νυχθημερόν γι αυτό το άρτιο αποτέλεσμα» ενώ απηύθυνε «ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμο Λάρνακας, που πίστεψε και ασπάστηκε το όραμά μας, βοηθώντας στην υλοποίησή του».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here