Ανανεωμένο Jeep Renegade με νέους κινητήρες

Από: Μαρίνα Σταύρου

Tο ανανεωμένο Jeep Renegade αποκτά νέα γκάμα κινητήρων που ξεκινά από τα 1.000 κυβικά εκατοστά και τους 120 ίππους.

Το μικρό μοντέλο της Jeep ανανεώθηκε αισθητικά και μηχανικά με στόχο να διατηρήσει τα υψηλά μερίδια που καταγραφεί στην ευρωπαϊκή αγορά (το λανσάρισμά του αναμένεται το Φθινόπωρο).
Όπως βλέπουμε και στις σχετικές εικόνες, στον τομέα της σχεδίασης το Renegade έρχεται με ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, νέο προφυλακτήρα & διακοσμητικά πλαστικά στα πλάγια, όπως επίσης και με νέας αισθητικής ζάντες αλουμινίου. Στην καμπίνα του μοντέλου έχει γίνει redesign στην κεντρική κονσόλα για καλύτερη πρακτικότητα και παράλληλα το σύστημα πολυμέσων έχει βελτιωθεί. Επίσης, αναμένουμε ορισμένες μικρές διαφοροποιήσεις στις επενδύσεις και στις επιλογές εξατομίκευσης.
Άλλαξε στέγη η αντιπροσωπεία της Jeep στην Πάφο
Το σημαντικότερο στοιχείο που βρίσκουμε στο ανανεωμένο Renegade αφορά την προσθήκη δύο νέων τούρμπο βενζινοκινητήρων.  Ο μικρότερος τρικύλυνδρος 1.000αρης έχει απόδοση 120 ίππων και 19,4 kg ροπής ενώ ο μεγαλύτερος τετρακύλινδρος 1.300αρης φθάνει τους 150 ή τους 180 ίππους και τα 27,5 kg ροπής. Επίσης ελαφρώς ανανεωμένοι είναι οι πετρελαιοκινητήρες MutliJet II των 1.6 και 2.0 λίτρων (120 άλογα στα 1.6 lt. και 140 ή 170 ίππους για τον 2λιτρο). Ανάλογα με τον επιλεγμένο κινητήρα είναι δυνατός ο συνδυασμός με χειροκίνητο 6αρι κιβώτιο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη ή αυτόματο εννέα σχέσεων ενώ θα υπάρχουν μπροσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.
Τέλος, σημειώστε πως το μοντέλο της Jeep θα προσφέρεται και πάλι σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις: Sport, Longitude, Limited & Trailhawk.