“Κρεμμάστηκε” και ο Άγγελος και το κατ’ ευχαριστήθηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Το κατώφλι της εκκλησίας πέρασε και ο προπονητής του Ακρίτα, Άγγελος Ευθυμίου, ο οποίος από χθες έπαψε να βρίσκεται στο club των εργένηδων και πέρασε στο club των …”κρεμμασμένων” όπως καθιερώθηκε, χαριτολογώντας, να λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Άγγελος και η αγαπημένη του σύζυγος Αμαλία Σοφοκλέους, πανέμορφοι, λαμπεροί και όμορφοι όσο ποτέ ενώθηκαν χθες και επίσημα επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια τελετή που όλα ήταν τέλεια και ονειρεμένα.

Οι δυο νέοι, οι οικογένειες τους και οι φίλοι τους διασκέδασαν με τη ψυχή τους μέχρι το πρωί και όλοι ευχήθηκαν στους νεόνυμφους συγχαρητήρια, κάθε καλό και βίο ανθόσπαρτο.

Στο γάμο εκτός από τα στενά συγγενικά πρόσωπα και τους φίλους του ζευγαριού το παρόν τους έδωσαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρικοί παράγοντες αφού ο νεαρός προπονητής όλα αυτά τα χρόνια μέσα στα γήπεδα μόνο καλό όνομα και φιλίες έκτισε.

Ο Άγγελος και η Αμαλία διασκέδασαν με τη ψυχή τους και όπως διαπιστώσαμε από τις φωτογραφίες και τα βίντεο των φίλων τους στο facebook είναι και οι δυο δεινοί χορευτές.

Στην ιστοσελίδα μας, Athlitika Press, με τη σειρά μας να τους ευχηθούμε συγχαρητήρια και καλούς απογόνους και βεβαίως και στον Άγγελο μια περίφημη πορεία στην προσπάθεια του Ακρίτα στην Β΄κατηγορία.