Με αυτούς παίζουν οι ομάδες μας στην Ευρώπη- Μακρινό το ταξίδι του Παφιακού

Από: Μαρίνα Σταύρου

Οι τρεις Ευρωπαίοι μας έμαθαν στους αντιπάλους τους στο Cev Challenge Cup το μεσημέρι της Παρασκευής στο Λουξεμβούργο. Ο πρωταθλητής Παφιακός, η δευτεραθλήτρια και Κυπελλούχος Ομόνοια, αλλά και η ΑΕΛ που θα εκπροσωπήσει τη γυναικεία πετόσφαιρα στα ευρωπαϊκά σαλόνια έχουν δύσκολες κληρώσεις.

Στους Άνδρες ο Παφιακός ο οποίος δεν έκανε χρήση του δικαιώματός του να αγωνιστεί στο Cev Champions League κληρώθηκε στον δεύτερο γύρο με την πορτογαλική Μπενφίκα. Οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 06-08 και 13-15 Νοεμβρίου 2018. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Λισσαβόνα.

Εάν οι Παφίτες προκριθούν θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή Θεσσαλονίκη στη φάση των καλύτερων 16. Οι αγώνες ορίστηκαν 27-29 Νοεμβρίου και 04-06 Δεκεμβρίου 2018. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Πάφο και ο επαναληπτικός στη Θεσσαλονίκη.

Η κυπελλούχος Ομόνοια θα αγωνιστεί στη φάση των καλύτερων« 16» και θα έχει ως αντίπαλο σε διπλούς αγώνες στις 27-29 Νοεμβρίου και 04-06 Δεκεμβρίου 2018 την κροατική Μπλάντοστ Ριμπόλα. O πρώτος αγώνας θα γίνει στην Κροατία και ο επαναληπτικός στο «Ελευθερία».

Στο CEV Challenge Cup Γυναικών η ΑΕΛ έχει δύσκολη κλήρωση αφού καλείται να αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες στις 06-08 Νοεμβρίου και 13-15 Νοεμβρίου τον Α.Ο. Θήρας Σαντορίνης. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Σαντορίνη και ο επαναληπτικός στη Λεμεσό.