Πανέτοιμος ο Νικόλας πάει στην Ιρλανδία- Ποιος είναι ο ICE MAN o αντίπαλός του;

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο αγώνα του πρωταθλητή μας στο Muay Thai  (ΚΟΜ) των 75kg Νικόλα Κωνσταντίνου από την Πάφο.

Ο Νικόλας αναχωρεί εντός των ημερών για την Βόρειο Ιρλανδία όπου εκπροσωπώντας την Κύπρο θα αντιμετωπίσει στο Belfast σε αγώνα 4 γύρων, τον Πρωταθλητή της χώρας Darren Mc Mullan, στις 30/06/2018.

Ο αγώνας θα διεξήχθη στο πολυτελές ξενοδοχείο STORMONT BELFAST.

O Νικόλας Κωνσταντίνου είναι αθλητής του παλιού πρωταθλητή Αρτούρου Ακοπιάν και μέλος της Uppercut team Akopian.

Ποιος είναι ο Darren Mc Mullan (ICE MAN)

Ο Darren McMullan έχει στο βιογραφικό του πολλές νίκες και τίτλους σε διεθνές επίπεδο. Η αναμέτρηση με τον Νικόλα είναι η πρώτη του από την επιστροφή του από την Αυστραλία στην Ιρλανδία.  Είναι γνωστός στο ευρύ κοινό και έκανε καριέρα στη χώρα του με το παρατσούκλι Ice Man (χιονάνθρωπος).

Η αναμέτρηση με την Κύπριο Πρωταθλητή θα είναι σε τέσσερις γύρους και θα γίνει μπροστά στο ένθερμο κοινό του.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο McMullan κέρδισε την βρετανική ζώνη WKN, πήρε τον τίτλο του InterContinental και εξασφάλισε ερασιτεχνικές ζώνες παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Θεωρείται έμπειρος αθλητής και σίγουρα θα προτάξει απέναντι απο τον ενθουσιασμό του Νικόλα την πείρα και την υπομονή του αν και το αποτέλεσμα θα κριθεί στους 4 γύρους.

Στη διοργάνωση που φέρει τον τίτλο “made-in ProKick”  θα λάβουν μέρος αθλητές από τέσσερις χώρες και ουσιαστικά αυτή σηματοδοτεί την επιστροφή στα ρινγκ για τον σπουδαίο Βορειοιρλανδό αθλητή.

Στους δημοσιογραφικούς κύκλους, περιοδικά, τηλεοπτικά δίκτυα και ιστοσελίδες που ασχολούνται με το Muay Thai γίνεται εκτενής αναφορά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με πρωτοσέλιδα και ολοσέλιδα αφιερώματα.

Τον αγώνα δεν αποκλείεται να προβάλει και το Eurosport.

Χορηγός επικοινωνίας κάθε αγώνα του Νικόλα Κωνσταντίνου είναι το AthlitikaPress.com και το PafosPress.com