Ο Γιώργος επέστρεψε σπίτι του- Στο ίδιο γήπεδο που έγραψε Ιστορία η οικογένειά του

Από: Μαρίνα Σταύρου

Εκεί όπου έπαιξε ποδόσφαιρο ο παππούς, ο πατέρας του και οι θείοι του, στο σπίτι του δηλαδή στη Χλώρακα επιστρέφει ο νεαρός ποδοσφαιριστής Γιώργος Βασιλείου.

Ο Γιώργος, γέννημα θρέμμα της Χλώρακας, είναι γιος του παλιού τερματοφύλακα του Ακρίτα Βίκτωρα Βασιλείου, αδελφότεκνος των Νίκου και Πανίκου Βασιλείου και φυσικά εγγονός του Κόκου Βασιλείου που όλοι έκαναν μεγάλη καριέρα στα κυπριακά γήπεδα κάτω από τα δοκάρια και υπερασπιζόμενοι της εστίας των ομάδων που αγωνίστηκαν.

Η οικογένεια “Σαρκάνη” θα έχει πλέον την ευκαιρία να βλέπει το καμάρι της να αγωνίζεται με τα χρώματα του αγαπημένου τους Ακρίτα και φυσικά να μεγαλώνει και να ανδρώνεται ποδοσφαιρικά στο ίδιο γήπεδο που το έκαναν προηγουμένως και ο πατέρας, ο παππούς και οι θείοι του.

Σεμνός και μετρημένος ο Γιώργος θα εμπλουτίσει το ρόστερ της ομάδας του Άγγελου Ευθυμίου προσπαθώντας να αποκτήσει ολοένα και περισσότερες εμπειρίες και φυσικά γιατί όχι να κερδίσει σταδιακά μια μόνιμη θέση στην ενδεκάδα. Άλλωστε στα 16 υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε πρωταθλήματα με μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα.