Στην Ιταλία η Εθνική Ανδρών στην καλαθόσφαιρα για προετοιμασία 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στην Ιταλία θα ταξιδέψει αύριο (21/6) η Εθνική Ανδρών για να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στο Λουξεμβούργο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου 2018 στις 19:00, στην Αίθουσα Αγίου Δομετίου.

Η Εθνική Ανδρών θα παραμείνει στην Ιταλία μέχρι την Τρίτη 26 Ιουνίου, όπου θα δώσει δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια, κόντρα στην Δανία (23/6) και απέναντι στην Ελβετία (24/6). Το συγκρότημα του Λίνου Γαβριήλ πραγματοποίησε δύο ακόμα φιλικές αναμετρήσεις την Δευτέρα (18/6) και Τρίτη (19/6), κόντρα στον Λίβανο.

Με την επιστροφή του στην Κύπρο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, ενόψει του κρίσιμου αγώνα κόντρα στο Λουξεμβούργο, που θα κρίνει την πρόκριση στην Β’ Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2021.

Αρκετά θετική είναι η ανταπόκριση από το φίλαθλο κοινό για το παιχνίδι της 1ης Ιουλίου. Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα έχει ξεκινήσει την Δευτέρα 18/6 και έχουν φύγει ήδη τα πρώτα 200 εισιτήρια της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν εκδοθεί μόλις 1200 εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω της πιο μικρής χωρητικότητας της Κλειστής Αίθουσας Αγίου Δομετίου.

Η προπώληση πραγματοποιείται στα γραφεία της ΚΟΚ, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 – 15:00, στην οδό Αμφιπόλεως 21 στον Στρόβολο (Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου) και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που παραμείνουν εισιτήρια, θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο την 1η Ιουλίου, δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο (μέχρι 12 ετών) κοστίζει 2 ευρώ.