Διήμερος ποδηλατικός αγώνας για στήριξη του Χαράλαμπου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Διήμερο ποδηλατικό γύρο της επαρχίας Πάφου διοργανώνει σήμερα και αύριο ο Δήμος Πάφου σε συνεργασία με τον ποδηλάτη Πέτρο Ππόλο .

Στόχος του ποδηλατικού γύρου είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη μετάβαση στο εξωτερικό για θεραπεία του Χαράλαμπου Λεαντζή 18 χρόνων μαθητή της Γ` Λυκείου στο Λύκειο Γ.Ταλιώτη Γεροσκήπου

Ο 18χρονος μαθητής που ήταν και ποδοσφαιριστής σε ακαδημία της Πάφου, είχε τραυματιστεί κρίσιμα με μοτοσικλέτα και απαιτείται η μετάβαση του σε Κέντρο της Γερμανίας για αποκατάσταση.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δ. Πάφου, δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Πάζαρος ευχαρίστησε όλα τα κοινοτικά συμβούλια που έχουν ανταποκριθεί και θα συνεισφέρουν αλλά και τον ποδηλάτη Πέτρο Ππόλο για την φιλανθρωπική του νέα προσπάθεια.

Ο κ. Πάζαρος σημείωσε πως έχουν ήδη  εξασφαλιστεί και οι απαιτούμενες άδειες από τον έρανο από την Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου.

Εξάλλου ο ίδιος ποδηλάτης δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι θα έχει την στήριξη και άλλων συναδέρφων του αφού – όπως είπε- είναι δύσκολο να καλύψει μόνος του 90 και πλέον κοινότητες σε όλη την επαρχία Πάφου σε ένα διήμερο.

Πρόσθεσε δε, πως εάν δεν συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται και το οποίο ξεπερνά τις 100 χιλιάδες ευρώ θα πωλήσει και το ποδήλατο του σε δημοπρασία .