ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: Έρχεται το εντυπωσιακό “Beach Water Polo International Tour 2018”

Από: Μαρίνα Σταύρου

Η εταιρία I.E. Athletic Tourism (CYPRUS) LTD, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τουρνουά θαλάσσιας υδατοσφαίρισης.

Το “Beach Water Polo International Tour 2018” θα διεξαχθεί στις 13 – 15 Ιουλίου μπροστά από το εστιατόριο Τα Μπάνια.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε συγκεκριμένες παραλίες της Πάφου, Αθήνας, Χίου, Λεμεσού και της Χιλής.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τον περασμένο Ιούνιο, όπου 18 ομάδες και 110 αθλητές έλαβαν μέρος. Στην φετινή διοργάνωση αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 25 ομάδες και 150 αθλητές από τη Κύπρο, Ελλάδα, Σουηδία, Ουγγαρία και Αγγλία. Οι ομάδες θα περάσουν από διαδικασία ομίλων (ομίλοι των 4 ή 5) και οι 2 καλύτερες ομάδες από κάθε όμιλο θα προχωρήσουν στο knockout stage.

Η διοργάνωση αποσκοπεί στην ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του International Beach Waterpolo Tour που γίνεται υπό την αιγίδα της International Beach Waterpolo Association.

Παράλληλη επιθυμία των διοργανωτών είναι το Beach Waterpoo να προσελκύσει νεαρούς στις πισίνες για να μάθουν το άθλημα. Για αυτό το λόγο, η φετινή διοργάνωση θα συμπεριλαμβάνει 2 μίνι τουρνουά για ηλικίες 10-12 και 13-14 χρονών αντίστοιχα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν στις παρακάτω εταιρίες που είναι οι μεγάλοι χορηγοί:

  • Pafilia
  • Minthis Hills
  • Mpania Café Restaurant and Lounge Bar,
  • Sunfesh Bakeries,
  • Pitta Express,
  • TasMaria Hotel Apts.

Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Πάφου και Χορηγοί επικοινωνίας το PafosPress.com και το FarosOnAir.com