Ιστορική μέρα για τον ΑΠΟΠ- Η έδρα του σωματείου αποκτά επιτέλους παρκέ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Έγινε το απόγευμα της Τρίτης 5ης Ιουνίου συνάντηση του Πρόεδρου του σωματείου, Σωτήρη Γεωργιάδη, και του Αναπληρωτή Πρόεδρου και Έφόρου Ακαδημιών, Ντίνου Τζιώλη με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, κ.Κώστα Χαμπιαούρη, όπου ανταλλάγηκαν απόψεις για την ανάγκη αναβάθμισης της κλειστής αίθουσας «ΑΚΗΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ».

Ο κ. Χαμπιαούρης δεσμεύτηκε πως θα δρομολογηθούν άμεσα ενέργειες για την τοποθέτηση παρκέ, ώστε να αναβαθμισθεί η αίθουσα που χρησιμοποιείται τόσο από το αθλητικό λύκειο της Πόλης μας όσο και από τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΠΟΠ. Παράλληλα, οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου θα επιδιορθώσουν όλα τα λειτουργικά προβλήματα που υπάρχουν, κι έτσι το γήπεδο, όπου φιλοξενείται το Αθλητικό Λύκειο Πάφου και ο ΑΠΟΠ θα… μεταμορφωθεί και θα αλλάξει επίπεδο, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες στους μαθητές και τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές.

Η νέα διοίκηση του ΑΠΟΠ προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα χρόνια, έχοντας ως βασική προτεραιότητα τα τμήματα υποδομής του σωματείου, που αριθμούν 300 παιδιά. Η διοίκηση του ΑΠΟΠ με όραμα και έντονη δράση, αμέσως μόλις ξεκίνησε η θητεία της έθεσε προτεραιότητες που άρχισε να υλοποιεί, και φέτος που το σωματείο συμπληρώνει 65 χρόνια ζωής και 15 χρόνια στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, θα εργασθεί με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης στη πόλη και την επαρχία της Πάφου και να προσφέρει στα παιδιά της Ακαδημίας και των αγωνιστικών τμημάτων αθλητικές εγκαταστάσεις/γυμναστήριο υψηλού επιπέδου.