Τεράστια επιτυχία το Τρίαθλο του Ναυτικού Ομίλου Πάφου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Tην Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου, με την υποστήριξη του Δήμου Πάφου, διοργάνωσε τον αγώνα Τριάθλου, Sprint απόστασης στην Κάτω Πάφο στην περιοχή των Δημοτικών Μπάνιων.

Ο αγώνας αποτελείτο από 750 μέτρα κολύμπι στην θαλάσσια περιοχή μπροστά από τα Δημοτικά Μπάνια, 20 χιλιόμετρα ποδηλασίας σε κλειστό για την κυκλοφορία δρόμο και τρέξιμο απόστασης 5 χιλιομέτρων στη παραλιακή περιοχή της Κάτω Πάφου. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου σαν αγώνας πρωταθλήματος και έλαβαν μέρος πέραν των 180 αθλητών από Κύπρο αλλά και από διάφορες χώρες του εξωτερικού όπως τη Ελλάδα, Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία, Ουγγαρία, Ισπανία, Σουηδία, Δανία και Πολωνία.

Είναι ο δεύτερος αγώνας Τριάθλου που γίνεται φέτος στην επαρχία μας και ο πρώτος την διοργάνωση του οποίου ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου ο όμιλος μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους του αθλητές που έλαβαν μέρος, ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας, αλλά και τους χορηγούς και εθελοντές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του αγώνα και ευελπιστεί όπως ο αγώνας αυτός καταστεί θεσμός.

Όσον αφορά τους νικητές στην κατηγορία ανδρών για το πρωτάθλημα, 1ος τερμάτισε ο αθλητής του ΝΟΠ Παναγιώτης Αντωνίου, 2ος επίσης ο αθλητής του ΝΟΠ Χαράλαμπος Μαντζαρόπουλος και 3ος ο αθλητής του Κεραυνού Aristotelis Orzenski. Στις γυναίκες, 1η τερμάτισε η αθλήτρια του Κεραυνού Μαρία Γιαβάσιη , 2η επίσης η αθλήτρια του κεραυνού Σταύρη Περικλέους και 3η η Ιουλία Παναγιώτου του Ναυτικού Ομίλου Πάφου.